KlumpaDumpa

Hunny Bunny

Publicerad 2008-07-16 07:33:58 i Allmänt,

Hunny Bunny heter jag och jag är så go och glá, vill du ha en liten grej?
Stoppa fem kronor i mig.



To be continued

Anledningen till att det blir stopp i avloppet

Publicerad 2008-07-02 10:45:00 i Allmänt,

Geggamojja, hårtussar och en hel del slam är den utsökta anledningen till att badrummet sett ut som en hel insjö efter varje dusch man tagit. Idag tog jag tag i åbäket och pustandes drog jag badkaret åt sidan, för att sedan dyka ned i de underbara regionerna under golvet. Skitgöra minsann!

Min älskling ska ut på färd idag. Ner till Rossen i Skövde ska han för att leka Handyman och hjälpa henne med att renovera hennes lägenhet, en annan får stanna hemma några dagar till och förtjäna in sina slantar på jobbet.
Har inte riktigt tänkt på att jag kommer vara alldeles ensammen med mina små i några dagar, kommer kännas underligt.

Idag ska jag ut på långtur med Lill Ivar och förhoppningsvis rider vi inte vilse :)


Flyg och tuff tuff tåg

Rulla rulla liten bulla

Publicerad 2008-07-01 08:13:10 i Allmänt,

Juli.
Ny månad, nya dagar att fylla med massa skoj.
Det är sommar, men solen har gömt sig bakom de grå och trista molnen och dagarna till ära har Gatufesten dragit igång. Men Tildan har ju bestämt sig för att inte gå på denna eftersom hon som vanligt jobbar alldeles exemplariskt!

Just nu är jag litet snurrig i bollen om jag ska ta och köpa mig en klänning jag fann igår... Den var nedsatt från 1200:- till 400:- och skulle funka bra på brorsans bröllop, men jag är inte riktigt säker på att den är den "rätta"...
Villrådig och virrig- kan ju inte bli så mycket bättre.

Jo tänka sig för att det kan det! Om en vecka befinner jag mig hos allra käraste syster Yster och då ska det minsann bli hejvilt med Banankontakt för nu var det på tok för längesedan!


Tack och bock och bug för mig

Om

Min profilbild

Vilda Matilda

Är som Sola i Karlstad och sprider mitt ljus i de mörkaste små vrår. Bor och lever med min fina Micke, Lilla M och de sex små kittensarna Noppemann, Chilla Schoo, Woldemort, Katitzi, Ozzy och Bobby. Vi har även världens finaste hästar Lady Caliza och Fidel Baldomero och har de tre underbaraste bonushästarna Flisan, Camilio och Tammi på gården :) Livet är för övrigt underbart, bland tomtar och troll i mitt alldeles egna Knävland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela