KlumpaDumpa

Take the time it takes...

Publicerad 2013-12-08 08:38:00 i Allmänt,

 "Most people never have time to do it right but they've always got time to do it wrong over and over again" (Pat Parelli)
 

Allt har och tar sin tid. Denna fantastiska häst, Fidel Baldomero "Lillen" har vi haft i två år. Trodde väl då att han skulle vara inriden vid detta laget, men så blev det som det blev med ryggen för två år sedan, därefter blev man gravid och sedan kom underbara lille Maximus.
Men vi har inte bråttom, Lillen har behövt den här tiden. Allt vi gör med honom får vi tillbaka. Big time. Han är en härlig individ och vi kan skatta oss lyckliga som har honom i våra liv.
Målet för 2014 är att han ska ridas in och då kan det innebära att vi kanske bara får ligga på honom. Huvudsaken är att vi har en fungerande harmonisk relation och att allt funkar på backen- sedan blir allt annat en bonus.
Jag tror att vi kommer få oss många glada skratt framöver och säkert ett och annat "Oh boy!".
 
Tjoheej!
 

Om

Min profilbild

Vilda Matilda

Är som Sola i Karlstad och sprider mitt ljus i de mörkaste små vrår. Bor och lever med min fina Micke, Lilla M och de sex små kittensarna Noppemann, Chilla Schoo, Woldemort, Katitzi, Ozzy och Bobby. Vi har även världens finaste hästar Lady Caliza och Fidel Baldomero och har de tre underbaraste bonushästarna Flisan, Camilio och Tammi på gården :) Livet är för övrigt underbart, bland tomtar och troll i mitt alldeles egna Knävland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela