KlumpaDumpa

Hej tomtegubbar slå i glasen!

Publicerad 2008-11-29 09:17:59 i Allmänt,

Morning morning!
I min lilla by är det lugnt och fridfullt, endast tomten och jag gjorde den golande tuppen sällskap i morse.
Känner mig pysslig och har denna morgon proppat tvättmaskinen full, gnussat på den något förkolnade kakelugnen samt gått lös på köksluckorna.


I skrivandets stund smuttar man glögg och vickar på tårna- ni må tro att man fått spänstiga tår sedan man flyttade till ett hus med kalla golv, ty lilla Vicke vire med vänner får gå på högvarv mest hela tiden.
Men för övrigt trivs vi alldeles ypperligt på vår lilla gård, senaste två månaderna har vi formligen bott i stallet och grejjat ute på tomten- men ibland tar allt bara så ruskigt lång tid. Tålamod, tålamod- jag säger då det- tålamod!

Ronja är lycklig trots att hon finner Noppemann något skrämmande eftersom han för länge sedan berättade att det är han som är herren på täppan. Nu för tiden lever Noppis livets glada dagar som utekatt, men tillbringar ändock större delen av sin tid med oss, då han ju faktiskt är en riktig gokatt!

Nu lite bild-dokumentation från mitt julehem!
   

                                     
                                                 


Trevlig dag önskar jag och Viktor (pållen nedanför)


Om

Min profilbild

Vilda Matilda

Är som Sola i Karlstad och sprider mitt ljus i de mörkaste små vrår. Bor och lever med min fina Micke, Lilla M och de sex små kittensarna Noppemann, Chilla Schoo, Woldemort, Katitzi, Ozzy och Bobby. Vi har även världens finaste hästar Lady Caliza och Fidel Baldomero och har de tre underbaraste bonushästarna Flisan, Camilio och Tammi på gården :) Livet är för övrigt underbart, bland tomtar och troll i mitt alldeles egna Knävland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela