KlumpaDumpa

Och så var vi utan hingst...

Publicerad 2012-03-09 12:47:18 i Allmänt,

Då är vi härmed utan en liten finurlig hingst i stallet.
Istället har vi nu en liten makalös valack.

Eftersom Knävland har blivit belägrat under isgatornas paradis blev det ingen tur till veterinären utan Gunnar fick komma hem och göra det på plats. Lika bra det.
Lille tussen skötte sig exemplariskt, var mer cool än mamma och pappa. Ja, för själv fick jag när allt nästan var klart stappla mig ut ur stallet och sätta mig i en snöhög. Jag hörde ingenting och det var svart i ögonen. Tydligen hade jag varit kritvit som ett spöke också. Att jag är så känslig kommer jag nog inte ifrån, försökte verkligen för Fidels skull men man är inte till någon hjälp om man själv ramlar ihop och svimmar.
Men allt gick bra. Nu är Lillen ute och myser som vanligt. Måste bara försöka få han att röra lie extra på sig, men något problematiskt med tanke på all is och små barfotahovisar...


Parelli- Bra för hälsan,huvudet och hjärtat

Om

Min profilbild

Vilda Matilda

Är som Sola i Karlstad och sprider mitt ljus i de mörkaste små vrår. Bor och lever med min fina Micke, Lilla M och de sex små kittensarna Noppemann, Chilla Schoo, Woldemort, Katitzi, Ozzy och Bobby. Vi har även världens finaste hästar Lady Caliza och Fidel Baldomero och har de tre underbaraste bonushästarna Flisan, Camilio och Tammi på gården :) Livet är för övrigt underbart, bland tomtar och troll i mitt alldeles egna Knävland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela