KlumpaDumpa

Sommartider Hej Hej!

Publicerad 2013-03-31 17:21:13 i Allmänt,

Jag har det så bra, så underbart- helt enkelt så bäst!
Tänk att få vakna upp varje morgon bredvid en fantastisk liten människa som knorrar förnöjt och kryper ihop i ens famn. Helt oslagbart!
 
Idag begav vi oss ut med Erica på tur runt hela Töva i solskenet. Dock var jag helt slut redan då vi kom fram till Erica och nu märks det minsann att man bör bättra på konditionen- men imorgon kör vi!
 
Så här kände jag mig då jag och Maximus kom hem!
 
 
Kroketter och mangoraja

Glad Påsk!

Publicerad 2013-03-30 09:21:00 i Allmänt,

Tänk vilken tur jag har som har sådanhär proffshjälp i stallet på mornarna!
 
 
Det är sista helgen i mars men ändå är det alldeles för mycket snö kvar... dock tinar detta bort under dagarna med strålande sol. Nu ska snart jag och Maximus göra oss tjusiga eftersom vi ska till Birsta med Erica. Vem vet kanske vi kan hitta något fint åt vår egna tupp!

1989

Publicerad 2013-03-29 10:51:00 i Dikter,

 

Hon sitter på låtsashästen i lekparken. Sanden knastrar. Fram och tillbaka. Här kommer Pippi Långstrump, tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa Här kommer Pippi Långstrump, ja, här kommer faktiskt jag. Sedan kan hon inte mer. Hon kommer ihåg melodin, men inte texten, så hon fortsätter tralla. Ser för sin inre syn hur Pippi rider på sin häst, en prickig en, med Herr Nilsson på axeln, han har en gul tröja. Själv har hon gröna galonbyxor och en blåröd häst. Inte alls som Pippi Långstrump. Men nästan. Här kommer Pippi Långstrump- tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa. Här kommer Pippi Långstrump ja här kommer faktiskt jag!

Långfredagen som känns som en söndag...

Publicerad 2013-03-29 09:39:00 i Allmänt,

Goder morgon och Glad Påsk!
Det känns som söndag idag... Kanske för att jag och Lilleman fick sovmorgon till 07.30 och Camilla var snäll och tog stallet.
 
Titta här hur vacker fina Maximus är i koftan som tant Gurli stickade till morbror Roger för drygt 40 år sedan!
 
 
Mjuk och go!

Problemhästar?

Publicerad 2013-03-22 10:15:00 i Allmänt,

 
Jag anser att det inte finns några problemhästar.
Endast hästar som befinner sig i problematiska situationer som vi människor försatt dem i...

lilla-nattlärkan.se

Publicerad 2013-03-21 08:30:00 i Allmänt,

Maximus verkar tycka att det är överskattat att sova på natten. Nu är han iallafall vaken igen och kör lite morgongymnastig till tonerna av musikmobilen sin.
 
 
 
 
 
 
Hej hopp!
          

Trevlig söndag!

Publicerad 2013-03-17 17:52:32 i Allmänt,

 
Inatt var lilla underbara Maximus vaken halva natten och mamman var grodtrött... då är det bra att ha världens bästa pappa som vaggar runt på en tyckte lilla M! Efter detta kunde vi sova till 05.00 :) Sedan tog vi sovmorgon till 11.00 och bara myste efter att jag tagit ut hästarna imorse.
 
Fått besök av Helen och Richard med sina små filurer och det var så trevligt att ses igen :)
 
Hej svejs!

Lycklig

Publicerad 2013-03-14 18:03:00 i Allmänt,

 
Tänk att en människa kan få en att må så bra! Idag blir den lilla tuffingen 1 månad!

Om

Min profilbild

Vilda Matilda

Är som Sola i Karlstad och sprider mitt ljus i de mörkaste små vrår. Bor och lever med min fina Micke, Lilla M och de sex små kittensarna Noppemann, Chilla Schoo, Woldemort, Katitzi, Ozzy och Bobby. Vi har även världens finaste hästar Lady Caliza och Fidel Baldomero och har de tre underbaraste bonushästarna Flisan, Camilio och Tammi på gården :) Livet är för övrigt underbart, bland tomtar och troll i mitt alldeles egna Knävland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela