KlumpaDumpa

Ser den ljusnande framtiden uppenbara sig någonstans vid horisonten

Publicerad 2010-03-17 17:14:04 i Allmänt,

Hej.
Vart ska man börja?
Kontentan av de senaste veckornas olycksaliga händelser och utlåtanden har tagit knäcken på mig, på oss.
Men trots motgångarna måste man se framåt.
Det som inte "händer mig" har skett. Mycket frustration, ilska och uppgivenhet har huserat här i Knävland senaste tiden. Men vi reser oss och måste se det positiva i tillvaron. Det finns värre tingestar än det här. Definitivt!
Tack vare "otur" eller hur ska man se på saken?!? Har vår älskade lilla Ramses fått somna in och är vid detta laget i full färd med att springa på de evigt gröna lägdorna dit bara små underbara busfrön kommer.
Han och GT har nog skoj må ni tro!
Ja...näää.... jag har inga ord riktigt.... försöker bara att ta igen det jag missat i studierna då man har ny tenta på måndag men det går nog väl. Får man hoppas!
Ja som jag någon gång sagt förut, hoppet är det sista som lämnar oss.

Hej och hå

Om

Min profilbild

Vilda Matilda

Är som Sola i Karlstad och sprider mitt ljus i de mörkaste små vrår. Bor och lever med min fina Micke, Lilla M och de sex små kittensarna Noppemann, Chilla Schoo, Woldemort, Katitzi, Ozzy och Bobby. Vi har även världens finaste hästar Lady Caliza och Fidel Baldomero och har de tre underbaraste bonushästarna Flisan, Camilio och Tammi på gården :) Livet är för övrigt underbart, bland tomtar och troll i mitt alldeles egna Knävland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela