KlumpaDumpa

28 år

Publicerad 2013-04-25 10:14:00 i Allmänt,

Idag har man födelsedag och blir hela 28 år gammal..Firar min födelsedag med den lille mannen som fulländar mitt liv. Det finaste jag någonsin fått!
 

Nu är våren kommen!

Publicerad 2013-04-16 18:49:00 i Allmänt,

I morse slog hela familjen Engström/ Isaksson upp sina vackra ögon klockan 04.40. Micke skulle på jobbet och jag och Maximus till Härnösand. Idag opponerade jag och Sara nämligen på några andras examensarbete och vi gick upp med vår uppsats. Den blev klart godkänd, men behövde finslipas ytterligare lite- så det kändes bra!
Under tiden roade sig Maximus med snälla farbror Joakim. På vägen hem var det en trött kille bredvid mig i bilen, men tro det eller ej så höll han sig vaken hela vägen från Härnösand till Valla (1 kilometer hemifrån)!
 
 
 
 
Väl hemma igen var vi tvungna att leka lite lustiga huset med Woldemort.
 
 
Vårfloden är kommen, imorgon får vi nog ta en annan väg på vår dagliga promenad!

D

Publicerad 2013-04-10 13:42:00 i Allmänt,

D... är det betyg jag fick på uppgift 2 i en av litteraturkurserna jag läser. Nöjd? Nej, inte direkt. Visserligen är det godkänt, men har aldrig fått ett så dåligt betyg på en inlämningsuppgift- i synnerhet inte heller då det kommer till ett ämne jag brinner för. Tråkigt och trist är det och tyvärr känns det som att detta mer eller mindre beror på den lärare som rättat uppgiften. Men men...sånt är livet! Och som en nål i en höstack...
 
För en stund sedan gick jag och Maximus ut i det underbara solskensvädret och då han sedan somnade passade jag på att mysa med pållarna. Trodde för någon minut att jag skulle kunna leka med Moa, men då vaknade lilla bebis och sade att vi skulle gå in igen. Nåväl, hästarna hann äta lite Hippolytfoder ändock.
 
Hungrig Moa
 
Hungrig Maximus

Cowboy

Publicerad 2013-04-09 09:45:00 i Allmänt,

 Här kommer det en bild på när Maximus fick rida för första gången!
Det verkade som att han var lite avundsjuk på att jag och Moa skulle träna för Lina i fredags och då han var lite ledsen funkade det fint att låta han sitta på härliga Moa. Det verkade han gilla!
Lina från Dalpraktiken var inte sen att ta kort på denna betydelsefulla stund, så här kommer fotot gott folk!
 

Morgonstund har guld i mun

Publicerad 2013-04-07 09:20:00 i Allmänt,

Goder morgon!
Inatt har vårt lilla troll varit vaken från och till, men man ska dock inte klaga eftersom han ändå sover ganska bra på nätterna! Det var väl mest de första tre veckorna som var tuffa ett tag. Varje gång man vaknar och ser denna lilla människa fylls man av så mycket kärlek att man bara måste le och så får man ett sådant där härligt leende tillbaka så att ens hjärta smälter. Finns inget bättre sätt att vakna!
 
 
Nu ska mamman sätta igång med finslipet på C-uppsatsen- det vill säga examensarbetet som idag ska lämnas in till examinatorn för bedömning. Jag och Sara har jobbat hårt, men nu är det alltså snart klart!
Lilleman får nu sitta i sin lilla gunga under tiden jag ska skriva och han har redan somnat gott han.
 
 
Banan och en nappflaska

Om

Min profilbild

Vilda Matilda

Är som Sola i Karlstad och sprider mitt ljus i de mörkaste små vrår. Bor och lever med min fina Micke, Lilla M och de sex små kittensarna Noppemann, Chilla Schoo, Woldemort, Katitzi, Ozzy och Bobby. Vi har även världens finaste hästar Lady Caliza och Fidel Baldomero och har de tre underbaraste bonushästarna Flisan, Camilio och Tammi på gården :) Livet är för övrigt underbart, bland tomtar och troll i mitt alldeles egna Knävland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela