KlumpaDumpa

Back in life

Publicerad 2010-04-08 16:11:17 i Allmänt,

Goddag!
Jag har härmed blivit ombedd att börja blogga igen. Min kära sambo tyckte att det var på tiden, det kanske han har rätt i...
Livet går vidare, men ack ej som förut. Det är annorlunda nu. Men allt har sin tid, sitt pris. Dags att rycka upp sig igen.
Jag hade ett sådant där speciellt ögonblick i lördags då vi tittade på "Talang 2010"- Freddy Amigo är min nya idol. Absolut! Då kände jag att jag levde, denne fantastiska person gjorde mig så oerhört imponerad, gåshuden kylde ned huden och tårarna ville komma fram. Fantastiskt är det rätta ordet för hans framträdande och nu är han alltså min idol.
Ja.. Jag har många idoler...
Kanske John Dewey blir en av dem, läser ju just nu en bok han skrivit och faktiskt ganska intressant att så mycket men ändock så lite förändrats de senaste hundra åren.
Värdegrunden är det vi läser om i skolan just nu och det må jag säga är ett himla intressant och givande ämne att läsa om!
Det går nog rätt så bra i skolan, kul är det iallafall och jag känner det väl mer eller mindre som att man själv gör en resa tillbaks i tiden. Många händelser sedan min egen skoltid börjar komma tillbaka i minnet- både roliga och mindre trevliga stunder. Men det ger mig ett vidare och bredare perspektiv på det hela- får mig att inse vad det kanske var som hände, varför vissa lärare råkade hantera vissa saker på det sätt de gjorde.

Jaaaaa nu har jag kanske uppfyllt min plikt för idag? Skall ta och återgå till Dewey för att sedan ta en tur på min älskade maräng.

Allt gott

Om

Min profilbild

Vilda Matilda

Är som Sola i Karlstad och sprider mitt ljus i de mörkaste små vrår. Bor och lever med min fina Micke, Lilla M och de sex små kittensarna Noppemann, Chilla Schoo, Woldemort, Katitzi, Ozzy och Bobby. Vi har även världens finaste hästar Lady Caliza och Fidel Baldomero och har de tre underbaraste bonushästarna Flisan, Camilio och Tammi på gården :) Livet är för övrigt underbart, bland tomtar och troll i mitt alldeles egna Knävland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela