KlumpaDumpa

Vatten åt Vittrorna

Publicerad 2010-02-24 10:10:35 i Allmänt,

Ja, det kan man ju fråga sg om v har slängt.
Vatten till vittrorna menar jag, för nu är det något som straffar oss.
Vart den här veckan slutar är för mig ett stort frågetecken och jag vet inte vad vi gjort för att det ska vara på dette viset!!!

Förra veckan i ett nötskal:
Måndag: Flisan fått rejäla skav bak i karlederna samt tjocka bakben. Jag gjorde tenta i Härnösand och den gick väl förhoppningsvis bra, men nu börjar man ju fundera....

Tisdag: Micke tappar bort sin mobiltelefon.

Onsdag: Bill och Bull mystiskt dåliga, hängiga och apatiska. Efter någon timme kommer vi fram till att det förmodligen berott på dåligt ensilage i slutet på deras rundbal.

Torsdag: Denna dagen bjuder inte på några värre överraskningar än att jag är på skolan till 21.00 (vilket faktiskt var mkt inspirerande!) samt att Micke överanstränger sig på jobbet och får sådan träningsvärk att han knappt kan röra sig dagen efter...

Fredag: Det som inte får hända sker självklart på förmiddagen. Caliza går genom staketet rätt in till Flisan och då Micke ska luncha damerna finner han dem sida vid sida inne hos Flisan. Flisan blöder både fram och bak och hennes små ben är nu ingen rolig historia...

Lördag: Vattnet i stallet fryser, nu är det bara att släpa 300 liter vatten(minst) om dagen ut till stallet. Kanon!

Söndag: Ursul tjock i vänster bak.... kommer dock 2:a i 1,10, för han är duktig Bolltantens lilla gosprätt :)

Måndag: Det knackar på dörren runt 10.00- tiden och där utanför står en telefonman som undrar om de får gräva i en av våra hagar eftersom någon teleledning gått av nere  backen...

Tisdag: Det kommer massa gubbar och gräver i en av hagarna, inte särskilt oväntat att det är vårt förbaskade dräneringsrör som ställt till det med telefonledningarna. Klockan 08.10 skall vi vara hos veterinären med Ramses, men tror ni bilen startade? Nej, självklart inte... Ändrar tden till 11.00 och då kom vi faktiskt iväg, men dessvärre har ju nu lilla gubben fått ännu en ny infektion i sin amputerade tå och jag börjar allvarligt fundera på vad som försigår på det där stället... ja....Caliza får på grund av telemännen stå inne halva dagen och vid 16.00 är det så dags för nästa kaotiska händelse: Ella springer genom tråden till hagen x2.... så då skulle vi fara till Dilles för att införskaffa hagateraljer och vad händer?!? Såklart kör Micke fast på gården. Nåväl, efter en halvtimme lyckades vi komma lös och sedan spenderades kvällen i mörkret uppe i en hage.

Idag: 31,1 minusgrader ute, vilket resulterar i 9 plusgrader inne. Yiihooo vad festligt! Dessutom har jag inte börjat på min uppsats som ska vara klar imorgon och har förfrusit mina tår så jag knappt kan gå!

 

Men som den sanna optimist jag är ser jag livet från den ljusa sidag och slänger glatt hästskit omkring mig, för vad kan vara mer värt än att känna att man verkligen lever?

Med frusna förhoppningar om en snart stundandes vår eder Matilda

Som så...

Publicerad 2010-02-20 20:43:30 i Allmänt,

Men jag är inte som han
"Pojken med Katten"
för jag är Vilda Matilda
Flickan med gummistövlarna
Hon
som alltid är sen
Alltid

Jo...

Publicerad 2010-02-02 16:23:48 i Allmänt,

Ibland skulle jag bara helt sonika vilja skriva om ett ämne som gör mig upprörd och saligt förbannad när jag talar om ämnet i fråga med andra.
Men man skriver inte om det här.
Man beter sig inte så.
Men likväl blir jag förbannad.
Orättvist?!? Är det så vi ska uttrycka oss?
Avundsjuk?!? Skulle jag vara det då jag har allt jag någonsin drömt om?
Nej...
En snedvriden och förvrängd verklighets uppfattning är ett resultat av mitt förkastliga ämne.
Men jag ska vara tyst. Man ska ju vara det.
Men säg mig då varför det är de som gapar mest, efter hela stycket och dessutom av någon absurd anledning får så lov?
Jag blir förbannad.
Kommunens ekonomi ligger i back, barn och gamla åtsidosätts. Pengar tas från skattebetalarna till mitt ämne.
Men it´s all about the fucking monney money money.
Vart kommer de ifrån?!?

Ja säg mig det...


Hmmpff

Om

Min profilbild

Vilda Matilda

Är som Sola i Karlstad och sprider mitt ljus i de mörkaste små vrår. Bor och lever med min fina Micke, Lilla M och de sex små kittensarna Noppemann, Chilla Schoo, Woldemort, Katitzi, Ozzy och Bobby. Vi har även världens finaste hästar Lady Caliza och Fidel Baldomero och har de tre underbaraste bonushästarna Flisan, Camilio och Tammi på gården :) Livet är för övrigt underbart, bland tomtar och troll i mitt alldeles egna Knävland.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela